پنج‌شنبه، 19 بهمن‌ماه 1396، دفتر رسمی بیمارستان‌های زنجیره‌ای آجی‌بادم (ACIBADEM) در ایران به‌طور رسمی افتتاح شد. مهدی پوررحیم، سوپروایزر بخش ایران این هولدینگ درمانی، در مراسم افتتاح دفتر رسمی این بیمارستان در تهران در حضور جمعی از اصحاب رسانه، عنوان کرد که اولین مجموعه درمانی آجی‌بادم در سال 1991 تاسیس شد و تا امروز 21 بیمارستان در این هولدینگ شروع به کار کرده‌اند. به‌گفته پوررحیم، مجموعه آجی‌بادم در سال 2012 با پیوستن به مجموعه IHH که یک مجموعه بیمارستانی در آسیای شرقی است، توانسته است رتبه دوم جهانی در میان بیمارستان‌های زنجیره‌ای را به‌دست بیاورد.

بنابر اعلام سوپروایزر بخش ایران بیمارستان‌های زنجیره‌ای آجی‌بادم، مراکز تخصصی این هولدینگ درمانی شامل 11 مرکز انکولوژی، 5 مرکز انتقال عضو (بیشتر کبد، کلیه و مغز استخوان)، 15 مرکز بیماری‌های قلبی، 9 مرکز ستون فقرات، یک مرکز میگرن، 18 مرکز سلامت بانوان و پستان، 8 مرکز درمان چاقی، 13 مرکز IVF، 6 مرکز جراحی با ربات و یک مرکز پزشکی ورزشی است.

افتتاح دفتر رسمی بیمارستان‌های زنجیره‌ای آجی‌بادم (ACIBADEM) در ایران

استفاده از تکنولوژی‌های روز برای درمان‌های سرطانی

پوررحیم، با بیان این‌که در سال 2016 حدود 4 میلیون و 828 هزار بیمار در بیمارستان‌های آجی‌بادم مورد درمان قرار گرفته‌اند، عنوان کرد که بخش انکولوژی تقریبا جزو مراکز پُرطرفدار و پُرمراجع از طرف ایرانی‌ها است. در این مراکز از تکنولوژی‌های نوین گامانایف و سایبرنایف و توموتراپی، برای درمان تومورهای سرطانی استفاده می‌شود. ضمن این‌که در مراکز خاصی هم از دستگاه ربات جراحی برای انجام عمل‌های جراحی استفاده می‌شود. پت سی‌تی‌اسکن و فلش سی‌تی‌اسکن هم از دیگر تکنولوژی‌های مورد استفاده در این بیمارستان هستند که می‌توانند اسکن کامل بدن را انجام بدهند و قدرت آن‌ها در حدی است که قادر به آنژیوی قلب بیمار در فاصله زمانی تنها یک تپش قلب هستند.

سیستم آی‌استور:

این سیستم برای به حداقل رساندن خطای انسانی در استفاده از دارو توسط پرستاران است و یکی از خدمات این هولدینگ درمانی محسوب می‌شود. آزمایشگاه‌های آجی‌بادم، کلیه خدمات آزمایشگاهی و پاتولوژی را با بهترین کیفیت و به‌روزترین دستگاه‌ها به بیماران ارائه می‌دهند.

تکنولوژی آجی‌بادم موبیل:

این تکنولوژی برای حمل‌ونقل آسان‌تر بیماران در نظر گرفته شده است که در این سیستم، آجی‌بادم سه جت شخصی مجهز به ICU را برای انتقال بیماران از سراسر دنیا به مراکز درمانی در نظر گرفته است.

ربات جراحی یا داوینچی:

ربات داوینچی با حرکات ریز و خلق تصاویر سه‌بعدی عمل جراحی را انجام می‌دهد. با کمک این ربات مشکل‌ترین جراحی‌‌ها به شکلی مطمئن انجام می‌شوند. تنها کافی‌است تا جراح در بیرون از اتاق جراحی روی کنسول بنشیند و جراحی را از بیرون هدایت کند. ربات داوینچی در زمینه‌های متعدد کاربرد دارد، به‌ویژه: اورولوژی (بیماری‌های دستگاه ادراری و تناسلی)، جراحی قلب و عروق، جراحی عمومی، گوش و حلق و بینی و بیماری‌های زنان.

تکنولوژی سایبرنایف:

دستگاه سایبرنایف، یک سیستم پرتوجراحی است که برای درمان سرطان طراحی شده است. به‌طور کلی، این سیستم از یک شتابگر خطی ۱۴۰ کیلوگرمی تشکیل شده است که پرتوهای ایکس با انرژی ۶ مگاولت را تولید می‌کند. شتابگر خطی از طریق ۶ اتصال صنعتی رباتیک بر روی یک تخت رباتیک جهت قرار گرفتن بیمار (که می‌تواند در ۶ جهت حرکت کند) قرار گرفته است. حساسیت حرکت ربات ۰.۲ میلیمتر است. سایبرنایف شامل سیستم تصویربرداری و سیستم کنترل کامپیوتری ربات است که ناحیه هدف را تعیین کرده و امکان تابش دقیق پرتو را به تومورها فراهم می‌کند.

تکنولوژی گامانایف:

پرتوجراحی با دستگاه گامانایف هم به روشی اشاره دارد که در آن تعداد زیادی از پرتوهای رادیواکتیو با انرژی پایین به محل بیماری تابیده می‌شود. از آن‌جایی که پرتوها با قدرت تابش بالا فقط به نقطه‌‎ای که محل بیماری است تابیده می‌شود، این پرتوها به بافت‌های سالم اطراف درون جمجمه آسیبی نمی‌رسانند و درنتیجه بافت‌های اطراف از آسیب مصون می‌مانند.

امروزه تقریبا ۳۰۰ مرکز جهانی از گامانایف استفاده می‌کنند. براساس آمار سال ۲۰۱۲ تعداد نزدیک به ۶۰۰ هزار نفر با بیماری‌های مختلف مغزی با روش گامانایف معالجه و درمان شده‌اند. در این زمینه دستگاهی با دقت عمل گامانایف و با قابلیت کمک به این تعداد از بیماران وجود ندارد. در تومورهایی که نیاز به جراحی باز دارند، با گامانایف دیگر احتیاجی به جراحی نیست. بعد از درمان عوارض جانبی بد و نامطلوبی وجود ندارد. این روش درمانی دوره نقاهت ندارد. بیماران بعد از مداوا در همان روز مرخص شده و به خانه‌های خود باز‌می‌گردند. گامانایف از بسیاری از روش‌های جراحی ارزان‌تر و کم‌هزینه‌تر است.

افتتاح دفتر رسمی بیمارستان‌های زنجیره‌ای آجی‌بادم (ACIBADEM) در ایران

تکنولوژی‌های توموتراپی:

دستگاه‌های توموتراپی هم با حفاظت کامل از ارگان‌های حیاتی و بافت‌های مختلف بدن، امکان درمان بیمار را طی چند جلسه فراهم می‌کنند. این مشخصه با کاهش دوره پرتودرمانی (فاصله زمانی بین چند مرحله از درمان) باعث افزایش تأثیر پرتو و کاهش مسمومیت ناشی از آن می‌شود. به این ترتیب عوارض کوتاه‌مدت و بلندمدت پرتو نیز کاهش می‌یابد.

تکنولوژی‌های موجود در این دستگاه شامل پرتوی قابل تنظیم و فن هلیکال، کاربرد آن را در مقایسه با دیگر دستگاه‌ها بسیار ایمن‌تر و راحت‌تر کرده است. این دستگاه برای رادیوتراپی پوست سر (درمان تومورهای پوستی و غیره)، پلورا (درمان سرطان مزوتلیوما و غیره)، کل بدن، کل اندام‌ها و مغز استخوان مناسب است. علاوه بر این با استفاده از روش توموتراپی، آسیب به ارگان‌های حیاتی بدن در طول رادیوتراپی در مقایسه با رادیوتراپی با دستگاه‌های مرسوم با انرژی بالا، کاهش می‌یابد.

نحوه برقراری ارتباط با هولدینگ درمانی

مهدی پوررحیم در رابطه با ارتباط بیماران با بیمارستان‌های زنجیره‌ای آجی‌بادم، قبل و بعد از درمان، گفت: بیماران می‌توانند از طریق اپلیکیشن، تلفن، ایمیل یا مراجعه حضوری به دفتر مرکزی این بیمارستان در ایران، مدارک مربوط به بیماری خود را ارائه دهند و با راهنمایی مسئولان، ثبت نام کنند. پیگیری‌های در طول درمان و بعد از آن از طریق دفاتر ایران یا به‌صورت آنلاین، کاملا رایگان و بدون هزینه ترجمه برای بیمار انجام می‌شود. معمولا 24 تا 48 ساعت پس از ثبت نام و تحویل مدارک بیمار، پاسخ بیمارستان برای اعلام پلن و هزینه درمان ارسال خواهد شد.

آمادگی همکاری با پزشکان در ایران

پوررحیم در پایان این نشست اعلام کرد که هولدینگ درمانی آجی‌بادم، آمادگی کافی برای ایجاد همکاری‌های دوجانبه با مراکز درمانی و پزشکان داخل ایران را به‌منظور بهبود روند درمان بیماران ایرانی خواهد داشت.