Akinator یا اکیناتور عنوان یک بازی بسیار جالبه که خیلیا رو مجذوب خودش کرده ! کرکتر اصلی این بازی یک جنّه که فکر شما رو می خونه ! سطحی نگر نباشید ! این جن واقعا هیچ قدرتی نداره و تمام قدرتشو از خود شما می گیره ! پس اگر بهش رو ندین امکان نداره که بتونه انقدر دقیق فکرتون رو بخونه ! چیزی که همیشه فکرمو مشغول می کنه اینه که چرا کاربران تکنولوژی همیشه در اولین برخوردشون با یک سرگرمی یا تکنولوژی جدید ، بسیار بسیار سطحی نگر و خوش خیالن و به هیچ وجه به خطرات احتمالی فکر نمی کنن ! شاید به نظر خیلیا نیاز نباشه که تا این حد هم هوشمندانه زندگی کنیم اما به هر حال احتیاط شرط عقله !
تاریخچه و موضوع بازی Akinator اکیناتور
فهرست سرفصل ها
بازی اکیناتور Akinator در واقع یک بازی به سبک بازی ۲۰ سوالیه . در این بازی ابتدا کرکتر اصلی یا همون جن Akinator از شما می خواد تا یک شخصیت رو تو ذهن تون انتخاب کنید . این شخصیت می تونه مرد ، زن ، واقعی ، غیر واقعی ، کارتونی و یا هر چیز دیگه ای باشه . از باراک اوباما گرفته تا کلاه قرمزی هر چی که دوس دارین ! بعد این جن فوضول با پرسیدن چند سوال شخصیت مورد نظرتون رو حدس میزنه . حتی در برخی موارد در عین ناباوری عکس اون شخصیت رو هم نشون تون میده ! Akinator یک نرم افزار بسیار بسیار هوشمنده که در سال ۲۰۰۷ توسط سه برنامه نویس فرانسوی تولید و منتشر شد . طبق گزارشات گوگل ، Akinator در نوومبر ۲۰۰۸ طرفدارهای بسیار زیادی پیدا کرد . Akinator اکیناتور در سال ۲۰۰۹ در اروپا و در سال ۲۰۱۰ در ژاپن بسیار بسیار محبوب شد .
روش بازی Akinator اکینتاتور
بازی Akinator اکیناتور ، با پرسش چند سوال عمومی آغاز میشه و کم کم با کسب اطلاعات کافی درباره شخصیت مورد نظر ، سوالات هوشمندانه تری ازتون پرسیده میشه . پاسخ سوالات به صورت چند گزینه ایه و شما باید یک گزینه رو انتخاب کنید :
■ بله
■ خیر
■ نمی دونم
■ بله ممکنه
■ فک نمی کنم اینطور باشه
اولین سوالی که Akinator ازتون میپرسه درباره جنسیت شخصیت مورد نظرتونه . بعد سوالاتی درباره محدوده سنی ، دین ، ملیت و شغل شخصیت مورد نظره . اگر جن اکیناتور Akinator بتونه تو کمتر از ۲۰ سوال شخصیت مورد نظرتون رو حدس بزنه بهتون میگه : « فلانی شخصیت مورد نظر تونه ؟ » اگر شخصیتی که حدس زده اونی نباشه که شما مد نظرتونه دوباره شروع میکنه به پرسیدن سوالات جدید ! گاهی وقتا این سوالات واقعا آدمو شگفت زده میکنن ! به همین روش اگر جن اکیناتور Akinator تا ۳ بار شخصیت مورد نظرتون رو اشتباه حدس بزنه ، ذله میشه و میگه که من نمی تونم حدس بزنم شما داری به کی فک می کنی لطفا نام کرکتر مورد نظرتون رو تایپ کنید .
راز دقت نرم افزار اکیناتور Akinator چیه ؟
الگوریتم نرم افزار اکیناتور Akinator در نگاه اول بسیار بسیار ساده به نظر میاد اما حقیقت اینه که الگوریتم ( روش کار ) این نرم افزار خیلی پیچیده تر از تصورات تونه ! البته ناگفته نمونه این نرم افزار بدون بانک اطلاعاتی که خود کاربران این نرم افزار با دستای خودشون ساختن ، هیییییییییییییچی نیست ! چیزی که باعث میشه این نرم افزار هوشمند تبدیل به غول چراغ جادو بشه اینه که این نرم افزار با طرح سوالات بسیار کلیدی و مهم درباره شخصیت مورد نظر می تونه با استفاده از مهندسی معکوس خیلی زود به جواب برسه ! به عبارت دیگه این نرم افزار با کسب اطلاعات دقیق از شما گزینه هایی رو که احتمالا اشتباه هستند رو حذف می کنه . مثلا فرض کنید که شخصیت مورد نظرتون استیو جابز باشه . اکیناتور Akinator می پرسه :
■ شخصیت مورد نظر تون مرده یا زنه ؟ پاسخ : مرد
■ شخصیت مورد نظر تون زنده است ؟ پاسخ : خیر
■ آیا شخصیت مورد نظرتون بازیگره ؟ پاسخ : خیر
■ آیا شخصیت مورد نظرتون مدیر اجرایی یک شرکت بزرگ بوده ؟ پاسخ : بله
همین چنتا سوال برای رسیدن به شخصیت مورد نظر کافیه ! اما این نرم افزار چه جوری اینکارو میکنه ؟ این سوالات بر چه اساسی طرح شدن ؟ اکیناتور Akinator در مرحله اول سوالات کلی رو درباره شخصیت مورد نظر می پرسه که همین چند سوال ساده تا حد زیادی به پیدا کردن پاسخ دقیق کمک میکنن . سوالاتی درباره جنسیت ، ملیّت ، سن ، دین ، قد و وزن می تونن بسیاری از گزینه های اشتباه رو حذف کنن . در مرحله بعد اکیناتور Akinator سوالات مهم تر و کلیدی تری رو میپرسه . سوالاتی که انقدر برای کاربر جذابه که مجبورش میکنه بدون درنگ صادقانه به این سوالات جواب بده . مثلا میپرسه : « آیا این شخصیت دو تا دختر داره ؟ » !!! یا ممکنه بپرسه : « آیا این شخصیت قبلا ازدواج ناموفق داشته ؟ » . اگر شخصیت مورد نظرتون یه آدمی مثل بیل گیتس باشه اکیناتور تو کمتر از ۱۲ تا سوال فیتیله پیچتون میکنه ! اما مهم ترین عاملی که باعث میشه Akinator شما رو سرپرایز کنه بانک اطلاعات بسیار جامعیه که خود کاربران به رایگان و بدون هیچ مقاومتی در اختیار Akinator میذارن ! وقتی Akinator از کاربر درباره شخصیت مورد نظر سوال می پرسه ، پاسخ این سوال رو هم در بانک اطلاعاتی خودش ثبت میکنه تا بعدا دوباره بتونه ازش استفاده کنه ! و با استفاده از Query های بسیار حرفه ای به جواب برسه . خیلی کوتاه و مختصر بگم که Query در واقع یک تکنیک یا واضح تر بگم یک جزء بسیار مهم در هر بانک اطلاعاتیه که گزارشی رو بر اساس خصیصه های مشخص ارائه میکنه . برای مثال در مورد Akinator یک Query می تونه شامل لیستی از همه خوانندگان مرد که در امریکا زندگی میکنن باشه ! بدین تریتیب دیگه نیازی نیست که Akinator بخواد همه افرادی که در بانک اطلاعاتیش وجود دارن رو بررسی کنه !
elmefarda.com
وات
ما اگه به هیچی هم فکر نکنیم باز خودش اون چیزی ته ذهن ما هست رو میاره
من قبلا فکر می کردم اون هکره یا توی گوگل سرچ می کنه
من نفهمیدم منظورتان از جن چیهه این یعنی آلان جنه؟؟؟