بر اساس چه معیاری لباس عروسی خود را انتخاب کنیم ؟

لباسی که برای یک روز استثنایی انتخاب شده است و باعث هر چه زیبا‌تر شدن شما می‌شود. بطوریکه بعد‌ها که عکس خود را می‌بینید از ظاهر خود راضی باشید …

 

ما توصیه‌های را به شما می‌دهیم :

این کار باید یک ماه قبل از روز عروسی و جشن‌تان شروع شود تا زمان کافی برای انتخابی شایسته را داشته باشید. به سایت‌ها، مجلات و سالن‌ها نگاهی بیندازید چون وقتی چندین لباس را مشاهده می‌کنید، متوجه سلیقه خود می‌شوید و می‌فهمید که چه نوع لباسی مد است و شما بیشتر از چه نوع سبکی استقبال می‌کنید.

بعضی از افراد مایل هستند که لباس عروشان دوخته شود به این عروس خانم‌ها می‌گوییم که شما باید حداقل شش ماه قبل، لباس خود را برای دوختن به خیاط بسپارید تا زمان کافی برای آماده شدنش داشته باشد و نگران خوب یا بد شدن لباستان نباشید. و لباستان دو هفته قبل از جشن آماده باشد و آن را چندین دفعه و در ساعات مختلفی از روز و حتی شب هنگام نیز بپوشید که اگر مشکلی دارد متوجه شوید و آن را اصلاح کنید. افرادی که تمایل دارند لباسشان را آماده تهیه کنند نیز باید 2 ماه قبل از روز جشن خرید خود را انجام دهند.

انتخاب برای این افراد ساده‌تر و راحت‌تر می‌شود زیرا دیگر نگران خوب یا بد شدن لباسشان نیستند و آن را در یک روز خریداری می‌کنند. خیلی از خانم‌ها هستند که دو هفته مانده به روز جشن تازه به فکر لباس عروسشان می‌افتند این کار اشتباه است چون با عجله لباسی را که دوست ندارید انتخاب می‌کنید زیرا دیگر زمانی برای جستجو ندارید.

مسلما همه خانم‌ها مانکن نیستند و استیل خوبی ندارند. باید لباسی را انتخاب کنند و بپوشند که زیبایی بیشتری به آنها بدهد.

شانه‌هایتان، فرم شکم و باسن و حتی اگر قدی کوتاه دارید قد شما را بلند‌تر نشان دهد و یا برعکس. بعضی از خانم‌ها هستند که می‌خواهند لباسی متفاوت نسبت به بقیه داشته باشند و برای همین لباس‌های با رنگ‌های متفاوت را انتخاب می‌کنند مثلا قرمز، سبز… همه این رنگ‌ها زیبا هستند اما در همه جای دنیا عروس در جشن ازدواجش لباس سفید، نباتی و یا مشتقاتی از رنگ سفید را می‌پوشد.

لباس و رنگی را انتخاب کنید که اگر ده سال دیگر عکس‌های روز عروسیتان را نگاه کردید جیغ نزنید و از آن روز برای خود فاجعه ای نسازید. ما تغییر می‌کنیم ولی عکس‌های ما تغییر نمی کنند. درست است که این روز مهم‌ترین روز زندگی برای هرکسی است بخصوص برای عروس خانم‌ها ولی این نکته را نیز بخاطر داشته باشید که برای شاهزاده شدن و زیباترین زن دنیا بودن بجز لباس راههای دیگری هم وجود دارد و همسران خود را برای خرید یک لباس فوق العاده دچار مشکل نکنید.

نکاتی مهم و جالب:

– حتما یک یا دو خانم دیگر نیز شما را برای خرید لباس عروسی همراهی کنند زیرا زنان نکات ریزتری در لباس را می‌بینند که همسر شما متوجه آنها نمی شود.

– هنگام خرید لباس، کفش‌هایی را که برای روز جشن‌تان در نظر دارید را نیز بپوشید و بعد لباس را خریداری نمائید. و همین طور با لباس خود بنشینید، بلند شوید، راه بروید، دستان خود را بازو بسته کنید تا مطمئن شوید لباس در همه قسمت‌ها به شما می‌آید و در هیچ قسمتی احساس کشیدگی یا تنگی ندارید.

طریقه نگهداری و بسته بندی لباس عروس

نگهداری لباس عروس در یکی از جعبه های مقوایی با یک دریچه سلیفون ممکن است اشتباه بزرگی باشد. هیچ پارچه ای نباید برای مدت چندین سال در چنین جعبه مهر و موم شده ای، تاخورده باقی بماند؛ دریچه سلفون نیز می تواند رطوبت را در خود نگاه دارد و به پارچه آسیب برساند.

نگهداری پارچه های گرانقیمت و با ارزش کار سختی نیست. این کار را به درستی انجام بدهید و لباس های گرانقدر خود را حتی برای چندین دهه نگهداری کنید. طریقه نگهداری لباس عروس بهتر است با در نظر گرفتن نکات زیر باشد:

1- ابتدا پیراهن را به خوبی تمیز کنید. برخی لکه ها از قبیل لکه عرق، عطر یا الکل ممکن است در ابتدا قابل مشاهده نباشد، اما اگر پاک و تمیز نشود، به مرور زمان تیره تر می شود.

2- بین نگهداری لباس در جعبه و آویختن در قفسه لباس، یک کدام را انتخاب کنید. احتمالا نگهداری پیراهن در جعبه عملی تر است؛ اما آویختن لباس در قفسه، بهترین روش برای جلوگیری از ایجاد چین و چروک زیاد لباس است. تعداد زیادی دستمال کاغذی بدون اسید تهیه کنید. خواه بخواهید لباس را در جعبه نگهدارید و خواه آویزان کنید، به این دستمال ها نیاز دارید.

3- اگر می خواهید لباس را در جعبه نگهداری کنید، داخل یک جعبه مقوایی نازک بدون اسید را با دستمال کاغذی های بدون اسید بپوشانید. ابتدا پایین دامن را در جعبه بخوابانید و سپس پیراهن را به شکل آکاردئونی تا بزنید و دستمال کاغذی های مچاله شده را بین هر لایه پیراهن که تا می زنید، قرار بدهید. داخل قسمت سینه و آستین ها را با دستمال های مچاله شده پر کنید. روی پیراهن نیز چند لایه دستمال قرار بدهید و در جعبه را ببندید.

4- اگر می خواهید که پیراهن عروس خود را در قفسه لباستان آویزان کنید، یک جالباسی پهن را با پنبه نخی بپوشانید، سپس پارچه چیتی روی آن قرار بدهید. پیراهن را آویزان کنید و قسمت سینه، آستین ها و هر قسمتی که چین عمیقی دارد، با دستمال کاغذی های بدون اسید پر کنید. پیراهن را با یک کاور پارچه ای از جنس چیت بپوشانید و آن را در یک قفسه خنک و خشک آویزان کنید. دقت کنید که لباس های دیگر قفسه، این پیراهن را فشرده و له نکند.

5- هر سال وضعیت لباس را کنترل کنید. اگر آن را در جعبه بسته بندی کرده اید، آن را دوباره مرتب کنید طوری که تاها و چین ها در موقعیت متفاوتی قرار بگیرد. اگر پیراهن را آویزان کرده اید، کاور پارچه ای آن را بشویید.

6

5

4

l

a
 

 

aisite.com