شرایط تحصیل و مهاجرت به کشور استرالیا با صباپلن

امروزه افراد زیادی به دنبال راه های مهاجرت و تحصیل در خارج از کشور هستند که اکنون موسسه حقوقی و مهاجرتی صباپلن درکنار موسساتی همچون ملک پور، گروه مهاجرتی ایلیا، لیگال اپلی و اصطهباناتی به عنوان مرجع مهاجرت و تحصیل در خارج از کشور خود را موظف به ارائه اطلاعات دقیق و صحیح میداند.

شرایط تحصیل و مهاجرت به کشور استرالیا با صباپلن
شرایط تحصیل و مهاجرت به کشور استرالیا با صباپلن

راه های گوناگونی برای مهاجرت به استرالیا وجود دارد برای هریک از راه ها به اختصار در این مقاله که توسط تیم تحقیق موسسه صباپلن تهیه شده توضیح داده می شود.

برای مهاجرت به استرالیا روش های متفاوتی وجود دارد که عبارتند از :

مهاجرت از طریق تحصیل

مهاجرت سرمایه گذاری

مهاجرت از طربق خرید ملک

مهاجرت از طریق ازدواج

مهاجرت کاری

مهاجرت از طریق تولد

اقامت از طریق تحصیل در استرالیا :

کشور استرالیا برای ادامه تحصیل و مهاجرت یکی از کشورهای پرطرفدار است.
چنانچه شما قصد ادامه تحصیل در مقاطع مختلف اعم از دانشگاهی و مدرسه ای را در کشور استرالیا دارید، می بایست برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام نمائید. با داشتن این ویزا:

  • می توانید تا سقف حداکثر 5 سال در کشور استرالیا و در یکی از مراکز آموزشی آن به ادامه تحصیل بپردازید.
  • اجازه کار به میزان هر دو هفته 40 ساعت را در کشور استرالیا خواهید داشت. درآمدی که دانشجویان در حین کار پاره وقت بدست می آورند. اجازه کار پس از شروع تحصیل در استرالیا به دانشجویان اعطا خواهد شد.
  • چنانچه شرایط لازم را داشته باشید، می توانید برای اقامت موقت یا دائم اقدام کنید.
  • چنانچه تحصیل شما به طول بینجامد، باید مجدداً برای یک ویزای دانشجویی جدید اقدام کنید.
  • شما می توانید در زمان درخواست، برای خانواده خود نیز درخواست را اسال نمایید. خانواده شامل:
  • همسر
  • فرزند شما و همسرتان که ازدواج نکرده است و کمتر از 18 سال سن دارد.
  • هزینه درخواست ویزا برای هر یک از اعضای خانواده جداگانه اخذ می شود.
    مزایای تحصیل در کشور استرالیا:
    تحصیل با شهریه مناسب.
  • زندگی در کشوری با استانداردهای بالای رفاهی.
  • امکان ادامه تحصیل درکارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری.
  • تحصیل در دانشگاه های معتبر.
  • زندگی در کشوری که زبان اصلی مردم آن انگلیسی است.

    ویزای سرمایه گذاری در کشور استرالیا :

ویزای سرمایه گذاری در کشور استرالیا :
ویزای سرمایه گذاری در کشور استرالیا :

استرالیا کشوری است که درصد امید به زندگی به علت رفاه اجتماعی بالا برای مردم آن بالاست و کیفیت زندگی بسیار بالا در این کشور کاملا هویدا می باشد.

استرالیا کشوری ثروتمند می باشد و واحد پول آن دلار استرالیاست. 5 نوع سرمایه گذاری در استرالیا وجود دارد که درحال حاضر تنها دو نوع آن آزاد و قابل اجرا است  و 3 نوع دیگر آن توسط دولت استرالیا بسته می باشد.

مراحل اقدام برای ایجاد سرمایه گذاری برای هر پنج نوع:

  • ارایه بیزینس پلن
  • جمع آوری مدارک مدیریتی و کاری
  • اقدام برای یکی از استانهای استرالیا
  • دریافت تاییدیه استانی و جمع آوری بقیه مدارک و فرمها و اقدام برای اداره مهاجرت استرالیا
  • دریافت فایل نامبر
  • دریافت مدیکال و انجام آن
  • دریافت ویزا

مزایای دریافت ویزای سرمایه گذاری در استرالیا:

  • امکان ورود و خروج بدون محدودیت به کشور استرالیا
  • امکان دریافت اقامت دائم کشور استرالیا
  • با استفاده از اقامت سرمایه گذاری استرالیا به سادگی می توانید فرزندان خود را از تحصیل رایگان در این کشور برخوردار نمایید
  • امکان سرمایه گذاری در کشوری قدرتمند از نظر اقتصادی
  • امکان اخذ اقامت برای خانواده

دریافت ویزای ازدواج کشور استرالیا:

یکی از انواع روش های مهاجرت، ازدواج است که در این مقاله مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

با داشتن این ویزا، شما قادر خواهید بود:

  • به مدت 9 ماه در کشور استرالیا اقامت داشته باشید و امور مربوط به ازدواج خود را انجام دهید.
  • اجازه کار در زمان اقامت خواهید داشت.
  • این امکان برای شما وجود دارد که در کشور استرالیا با هزینه شخصی تحصیل کنید.
  • پس از دریافت این ویزا، می توانید برای دریافت ویزای شماره 801 و 802 کشور استرالیا، پس از ازدواج و یا قبل از اتمام دوره ویزای خود اقدام نمائید.
  • شما می توانید در زمان ارسال درخواست، برای ویزای خانواده خود نیز اقدام نمائید.

    شرایط مورد نیاز برای دریافت ویزای ازدواج کشور استرالیا:

متقاضی دریافت ویزای ازدواج کشور استرالیا می بایست کلیه شرایط مورد نیاز برای دریافت ویزا را کسب کرده و قوانین مربوط به کشور استرالیا را نیز رعایت کند.

  • متقاضی باید حامی مالی در کشور استرالیا داشته باشد، که عموماً همسر وی که در کشور استرالیا سکونت دارد خواهد بود. حامی مالی متقاضی می بایست توسط کشور استرالیا مورد تائید قرار گیرد.
  • طرفین ازدواج باید حداقل 18 سال سن داشته باشند.
  • احراز الزامات مورد نیاز مربوط به سلامتی (Health Requirement)
  • متقاضی نباید سابقه کنسل کردن سایر انواع ویزای کشور استرالیا را داشته باشد.
  • متقاضی می بایست قبل از اتمام اعتبار ویزا، از کشور استرالیا خارج شود.

اقامت کاری استرالیا:
از بخش های اصلی کشور استرالیا که متقاضیان کار می توانند درآن مشغول به کار شوند می توان به معدن، کشاورزی، مهندسی، توریست و لجستیک اشاره کرد. به طور کلی، بیشترین مشاغل مورد نیاز در کشور استرالیا شامل مهندسی، پزشکی و درمان، ساخت و ساز، مراقبت از کودک و آموزش است.
به طور متوسط، ساعات کاری در کشور استرالیا، 38 ساعت در هفته است. بر اساس قوانین و استاندارد ملی کار کشور استرالیا، کارمندان سالیانه از 4 هفته مرخصی با حقوق برخوردار خواهند بود.

مزایای  ویزای کاری استرالیا:
مزایای  ویزای کاری استرالیا:

مزایای  ویزای کاری استرالیا:

  • امکان اقامت در کشور استرالیا به صورت نا محدود
  • امکان کار و تحصیل در کشور استرالیا
  • امکان حمایت مالی خانواده، برای انتقال آنها به کشور استرالیا.
  • دریافت اقامت دائمی کشور استرالیا از تاریخی که ویزا را دریافت می کند.

مزایای خرید ملک در کشور استرالیا:

  • بازار مسکن در کشور استرالیا، بازاری با ثبات است.
  • یک روش سرمایه گذاری ایمن و مطمئن
  • خرید ملک می تواند به عنوان یک روش سرمایه گذاری هوشمندانه در نظر گرفته شود.
  • شما می توانید ملک خریداری شده را اجاره دهید
  • عدم وجود محدودیت خرید ملک برای افراد خارجی در کشور استرالیا.
  • برای خرید ملک در این کشور، نیاز به ثبت شرکت ندارید
  • کارگزاران وام بانکی، می توانند متقاضیان خارجی خرید ملک در استرالیا را در ارتباط با شرایط دریافت وام بانکی راهنمایی نمایند.

با مراجعه به وب‌سایت موسسه صباپلن (sabaplan.com) و تکمیل فرم مشاوره رایگان می‌توانید از مشاوره رایگان بهره‌مند شوید و به روزترین اطلاعات در مورد مهاجرت به استرالیا را دریافت کنید.

پیشنهاد میشود بخوانید

نظر یا سوال شما چیست ؟

آدرس ایمیل شما نمایش داده نمیشود و محرمانه است

فقط یه دونه نظر
  1. ناشناس ! گفته

    مردم دست به عملیات انتحاری زدن